Golflektioner

På Easy Golf vi ger 20- och 40 minuters lektioner. Vi rekommenderar att vid första tillfället boka 40 minuter. Då har vi god tid på oss att göra en ordentlig analys och hur en framtida lektionsplan kan se ut. Många av våra elever kompletterar första lektionen med serie av 20 minuters besök. Vi brukar säga att vi hellre ses oftare men kortare tid än mer sällan och längre lektionstid men det väljer man vad som passar bäst.

Kom till din första lektion förberedd

Kom tidigt till din första lektion. Bär bekväma kläder och golfskor. Ta dig tid att stretcha och slå några bollar för att värma upp ordentligt.

Under lektionen

Du kan förvänta dig att din första lektion blir en miniintervju där tränaren tar reda på dina styrkor och svagheter. Denna intervju lägger sedan grunden till vad som tränas under lektionen och din framtida lektionsplan. Trackman är ett hjälpmedel som vi använder under din lektionstid och det hjälper både dig och din instruktör att enkelt hitta och förstå vad som behöver justeras i tekniken. Se till att du förstår vad du uppmanas att göra och varför.

Dessutom, när du arbetar med teknik, överdriv det nya rörelsemönstret. Detta kommer att hjälpa din tränare att finjustera eventuella korrigeringar och det kommer att hjälpa dig att snabbare bli mer bekväm i den nya rörelsen.

I slutet av din golflektion summeras allt ni gått igenom på en personlig träningsvideo. Se filmen som en del av din läxa till nästa lektionstillfälle. Ju tidigare du kan få öva på det du lärt dig under en lektion, desto bättre. Gör det omedelbart efter din lektion om du kan.

Nästa lektion

Vi rekommenderar att du tränar 2-3 rangepass innan nästa lektionstillfälle. Som vi nämnt tidigare så ingår filmen som en del av din träning.

 • Lektionspaket 2023

  1 x 20 minuter 650:-
  3 x 20 minuter 1650:-
  6 x 20 minuter 3000:-

  1 x 40 minuter 1300:-
  2 x 40 minuter 2000:-
  4 x 40 minuter 3600:-